Запрошуємо на виставку "Зернові технології 2018"08.02.2018

Запрошуємо Вас відвідати наш стенд в рамках восьмої міжнародної виставки інноваційних рішень в зерновому господарстві “Зернові технології 2018” з 21 -23 лютого 2018 року.

У фахівців та агрономів нашого інституту ви матимете змогу отримати наступну інформацію:

-   Про повний асортимент гібридів та сортів соняшнику, кукурудзи, ріпаку, пшениці, ячменю, жита, тритикале, цукрового та кормового буряків та інших польових культур;  

-   Отримати консультацію у провідних агрономів ВНІС щодо оптимального вибору культур для різних кліматичних зон України;

-   Отримати рекомендації по технології вирощування сільськогосподарських культур;

-   Дізнатися більше про діяльність інституту, напрямки селекції, контроль якості насіннєвого матеріалу.

Провідні селекціонери компанії працюють над створенням гібридів, які гідно конкурують на ринку посівного матеріалу з гібридами іноземних виробників за якісними характеристиками та дають можливість українському аграрію суттєво знизити затрати на посівну.

В перший день виставки 21 лютого 2018 заступник директора ТОВ «АПК ВНІС»  кандидат сільськогосподарських наук Скорик В. В. проводитиме навчальний семінар «Особливості технології вирощування соняшнику та кукурудзи в різних кліматичних зонах України».

В продовження компанія партнер ТОВ «АГРОГЕН НОВО» проведе семінар "Комплексна діагностика для агропромислової галузі у випробувальній лабораторії "АГРОГЕН НОВО". Доповідачі: директор ТОВ "АГРОГЕН НОВО", к.б.н., доцент Попов Віталій Миколайович та завідувач відділу рослинництва ТОВ "АГРОГЕН НОВО", к.б.н. Тереняк Юлія Миколаївна.

Всі учасники семінарів братимуть участь у розіграші цінних подарунків.

«Зернові технології» - це одна з наймасштабніших подій в агропромисловому комплексі, де буде представлено насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, виробництва комбікормів, обладнання для елеваторів та хлібоприймальних пунктів, мукомельної, круп’яної промисловості, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніка та технології для виробництва зернової продукції більш ніж 300 вітчизняними та міжнародними компаніями.

 

Будемо раді зустрічі з Вами!

 Місце проведення виставки:

Міжнародний виставковий центр (Станція метро «Лівобережна»)

м. Київ, Броварський пр-т, 15

Стенд №2 А 411 павільйон №2

Місце та час проведення семінарів:

21.02.2018 з 14:00 до 17:00

Павільйон № 1, конф.-зал №3,

Цокольний пов., вхід 1 А