ВНІС учасник агропромислової виставки "EuroAGRO 2016" у Львові24.11.2016

Компанія ВНІС брала участь в Міжнародній агропромисловій виставці "EuroAGRO 2016", що проходила 17-19 листопада 2016 р. у Львові у ВЦ «Південний-Експо».

Для українських виробників і фермерів це була можливість ознайомитися з європейським досвідом, встановити взаємовигідні партнерські відносини і презентувати власну продукцію.

Виставка, організована Департаментом агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації та Львівською торгово-промисловою палатою за участю Польсько-Української Господарської Палати, була приурочена до Днів польського сільського господарства та святкування в Україні Дня працівників сільського господарства.


Учасниками виставки стали близько 80 польських і українських агропідприємств, вищі навчальні заклади аграрного профілю, науково-дослідні установи.

Упродовж днів роботи виставки її учасники та гості мали можливість взяти участь у насиченій діловій програмі. Зокрема, було проведено конференцію в рамках польсько-української співпраці «Інвестиції – стабільні передумови конкурентного розвитку аграрної економіки», здійснено презентацію польських та українських агропідприємств, відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівників сільського господарства.

СохранитьСохранить