ВНІС запрошує на виставку "Агротехніка 2016" м. Львів26.02.2016

Всеукраїнський Науковий Інститут Селекції запрошує на IX спеціалізовану виставку "Агротехніка 2016".

Основна мета проведення весняної виставки – надання можливості місцевим сільгоспвиробникам, фермерам вибрати та придбати техніку, запчастини та комплектуючі на початку посівної кампанії. Агровиставка у Львові допоможе керівникам сільгосппідприємств та фермерських господарств розібратись в різноманітті сільгосптехніки, наочно оцінити пропозиції, проаналізувати можливості, співвідношення якості і ціни.

На виставці також будуть представлені засоби захисту рослин та  добрива, обладнання для тваринництва, для переробки біомаси, кормоподрібнювачі, кормозмішувачі,  насіння, саджанці, квіти, інша сільгосппродукція та сучасні проекти в сільському господарстві.

Цільова аудиторія: виставка «АгроТехніка» призначена для фахівців, виробників сільгосппродукції, представників фермерських господарств, сільгосппідприємств, агрофірм, торговельних організацій, підприємств харчової та переробної промисловості, а також власників дачних та присадибних ділянок. Відвідувачі виставки отримають сучасну  інформацію про стан сільськогосподарського ринку, ознайомляться з новими продуктами та технологіями, а також налагодять контакти, порівняють та об’єктивно оцінять пропозиції  аграрного комплексу.

Час проведення:  2–4 березня 2016 р.

Місце проведення: Арена Львів, вул. Стрийська, 199.

Запрошуємо відвідати наш виставковий стенд!