ВНІС запрошує на виставку Зернові Технології 15-17 лютого 2017, м. Київ20.01.2016

Компанія "ВНІС" бере участь у сьомій міжнародній виставці інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології 2017», яка відбудеться 15-17 лютого 2017 року.

Виставка «Зернові Технології» - це потужний агропромисловий форум, який посідає провідне місце в АПК України як комплекс інноваційних рішень на різних стадіях виробництва, зберігання, переробки та транспортування зернових, бобових, круп'яних і олійних культур.

Виставка об'єднує провідних операторів ринку - виробників та дилерів галузі у форматі спеціалізованого заходу. Тут створені оптимальні умови для діалогу між керівниками, фахівцями сільськогосподарських підприємств, представниками влади та виробниками обладнання, техніки, насіннєвого матеріалу та засобів захисту для обміну сучасним досвідом та укладання контрактів.

У 2017 році на виставці буде широко представлене обладнання для зберігання та переробки зернових і олійних культур, виробництва комбікормів, обладнання для елеваторів і хлібоприймальних пунктів борошномельної, круп'яної промисловості, насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне і ваговимірювальне обладнання, техніка і технології для виробництва зернової продукції більш ніж 300 компаніями з України та зарубіжних країн, які є лідерами на вітчизняному та міжнародному ринках.

У період виставки буде реалізована насичена ділова програма за участю відомих вітчизняних та зарубіжних експертів аграрного сектора, яка дасть можливість операторам вітчизняного ринку знайти оптимальні рішення тих питань, які поставлені перед ними.

Експоновані продукти:

- Насіння
- Засоби захисту
- Сільськогосподарська техніка
- Обладнання
- Переробка
- Комбікорми
- Біоенергетика
- Логістика


Місце проведення виставки:

Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза"
вул. Салютна, 2-Б
Україна, Київ

Запрошуємо відвідати виставку!

Сохранить

СохранитьСохранить

Сохранить

Сохранить