ПРОДОВЖЕНО ТЕРМІН ДІЇ АКЦІЇ ПОДВІЙНА ВИГОДА!!!05.04.2019

 

 

Гроші ті ж, а насіння - вдвічі більш!

Потрібне насіння? Є поле, а коштів не вистачає? Є рішення! 

Скористайтеся акцією “ПОДВІЙНА ВИГОДА” та отримайте вдвічі більше насіння!

Як прийняти участь у акції “ПОДВІЙНА ВИГОДА” від компанії ВНІС та купити два мішки насіння соняшнику за ціною одного?

1. Придбайте насіння акційних гібридів соняшнику ВНІС 2017 або 2018 років вирощування, виробництва ТОВ «Агропромислова компанія ВНІС» або ТОВ «Грааль Агро» у офіційних представництв або дистриб’юторів ТОВ «АПК ВНІС».

Акційні гібриди соняшнику:

2. Надішліть на електронну адресу vnis.marketing@gmail.com лист-заявку на участь в Акції. В листі вкажіть наступну інформацію:

  1. назву Покупця,
  2. назву Постачальника,
  3. найменування придбаного товару та його кількість,
  4. вкажіть контактну особу та номер мобільного телефону.

До листа прикріпіть скановані копії наступних документів:

  1. видаткової накладної на оплачену акційну продукцію,
  2. свідоцтва на придбане акційне насіння,
  3. етикетки державного зразка, що кріпиться до мішка,
  4. копії статутних документів Покупця.

3. Якщо ви зробили все вірно, Ви отримаєте стільки ж посівних одиниць насіння соняшнику за акційною ціною 1 грн 20 коп. з ПДВ за мішок, як уже придбали.

4. Отримайте насіння гібридів соняшнику на зручну для Вас адресу. Вартість доставки насіння сплачує Покупець.

ДЕТАЛЬНІ Правила Акції «Подвійна вигода»:

Акція – «Акційна пропозиція від ТОВ «АПК ВНІС»

Акція (надалі – Акція)  - маркетинговий захід під умовною назвою «Подвійна вигода», що реалізується в рамках та відповідно до умов даних Правил, передбачає придбання Учасниками Акції акційної продукції. Проводиться по всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій і територій, на яких проводиться операція об’єднаних сил.

Акція дозволяє купити Учасникам Акції два мішки насіння соняшнику за ціною одного.

2. Мета проведення Акції:

Метою проведення Акції є збільшення обізнаності споживачів про продукцію ТМ ВНІС, збільшення обсягу продажу продукції українського виробництва, що реалізується Організатором Акції в рамках його господарської діяльності, привернення уваги споживачів до цієї продукції та заохочення споживачів до придбання продукції, яка випускається під ТМ «ВНІС».

3. Продукція, що бере участь в Акції

Акційна продукціянасіння акційних гібридів соняшнику ТМ ВНІС 2017 або 2018 років вирощування, виробництва ТОВ «Агропромислова компанія ВНІС» (надалі ТОВ «АПК ВНІС») або ТОВ «Грааль Агро».

Акційні гібриди соняшнику:

  • класичні гібриди (Український F1, Українське сонечко, Заграва, Атілла)
  • ІМІ гібриди (Армагедон, Карлос 105, Карлос 115).

Обов’язково звертайте увагу на виробника та рік вирощування насіння.

4. Отримані вигоди від участі в Акції

Учасник акції отримує «Заохочення» від компанії ВНІС при виконанні умов Акції.

Відповідно до цих Правил під «Заохоченням» слід розуміти придбання Учасником Акції у ТОВ «АПК ВНІС» другого мішка насіння (аналогічного сорту, за його наявності у організатора Акції) по акційній ціні у кількості, що не перевищує кількості придбаного насіння у представництв чи офіційних дистриб`юторів.

Під акційною ціною мається на увазі придбання Заохочення (одного мішка (п. о.) соняшника) за 1,20 грн з ПДВ.

Перелік гібридів соняшнику які можна отримати як «Заохочення»:

Український F1, Українське сонечко, Заграва, Атілла, Армагедон, Карлос 105, Карлос 115.

5. Термін проведення Акції:

Акція проводиться з 15.02.2019 р. по 19.04.2019 р. включно, або доки акційний товар є в наявності. Термін подання заявок на отримання Заохочення – до 25.04.2019 р. включно.

6. Інформація про Замовника/Організатора акції

Назва: Товариство з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія ВНІС»

Місцезнаходження:

03022, м. Київ, вул. Васильківська, 30

Поштова адреса:

03022, м. Київ, вул. Васильківська, 30

7. Детальні умови участі в акції, права та обов’язки Учасників Акції

7.1 Прийняти участь в Акції можуть юридичні особи, фізичні особи-підприємці або фізичні особи, які не є підприємцями.

Фізичними особами - Учасниками Акції можуть бути громадяни України, які на момент проведення Акції досягли повноліття, і які не є працівниками Організатора Акції та членами їх сімей, а також не є особами і членами сімей осіб, які беруть участь в підготовці проведення даної Акції, і є офіційними представниками юридичних осіб, які беруть участь в Акції.

Участь в Акції обмежено дієздатних і недієздатних осіб здійснюється через їх законних представників у порядку, передбаченому законодавством України.

7.2 Для того, щоб взяти участь в Акції та отримати Заохочення, кожен учасник повинен придбати насіння акційних гібридів соняшнику ТМ ВНІС 2017 або 2018 років вирощування, виробництва ТОВ «АПК ВНІС» або ТОВ «Грааль Агро» у період з 15.02.2019 по 19.04.2019 р. (п. 3 Правил). Мінімальна кількість купленої продукції для участі - 1 мішок (посівна одиниця, далі п.о.) акційного насіння соняшнику.

Акційне насіння має бути оплачене та відвантажене через мережу представництв компанії ВНІС або дистриб’юторську мережу ТОВ «АПК ВНІС».

7.3 Зверніть увагу на перелік Акційної продукції та термін подання заявки на отримання Заохочення. Кількість акційної продукції обмежена.

Асортимент акційної продукції та Заохочення складають наступні гібриди соняшнику:   Український F1, Українське сонечко, Заграва, Атілла, Армагедон, Карлос 105, Карлос 115.

Перелік наявної акційної продукції та Заохочень потрібно уточняти в Організатора акції.

За умови відсутності якогось із гібридів Учаснику може бути запропонована заміна.

7.4 Учасники зобов’язані дотримуватися всіх умов Акції.

8. Порядок та строки отримання Заохочення за придбану Акційну продукцію.

8.1. Учасник акції має право придбати акційну продукцію (п. 3 Правил) протягом дії акції (п. 5 Правил). Під купівлею Акційної продукції розуміється оплата офіційному представництву або дистриб’ютору за Акційну продукцію (п. 3 Правил) в період з 15.02.2019 по 19.04.2019 р. та придбання відповідного обсягу Заохочення (п. 4 Правил) по акційній ціні у ТОВ «АПК ВНІС». 

8.2. Перелік представництв та дистриб’юторів ТОВ «АПК ВНІС», у яких можна придбати акційну продукцію, вказано на офіційному сайті Організатора Акції www.vnis.ua в розділі «Контакти».

8.3. Для придбання Заохочення по акційні ціні Учасник акції повинен звернутись до виробника ТОВ «АПК ВНІС» за телефоном клієнтської підтримки ВНІС 0 800 302 032 та надіслати на електрону адресу наступні скановані копії документів:

  • видаткової накладної на оплачену акційну продукцію, що підтверджує придбання насіння у офіційного дистриб’ютора ТОВ «АПК ВНІС» чи представництва ВНІС;
  • свідоцтва на придбане акційне насіння;
  • етикетки державного зразка, що кріпиться до мішка
  • витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань
  • свідоцтва платника податків.

Крім того, Учасник має зазначити в листі наступну інформацію:

  • Назва Покупця;
  • Назва Постачальника;
  • Найменування товару;
  • Кількість купленого товару;
  • Поштова адреса компанії Покупця;
  • Мобільний телефон уповноваженого представника компанії Покупця;

8.4. Учасник акції має дочекатись усного чи письмового підтвердження від представництва або дистриб’ютора ВНІС Організаторові дійсності придбання акційної продукції (фактичного відвантаження, продажу) учасником акції. Придбання Заохочення по акційній ціні можливе тільки після отримання підтвердження.

8.5. Відвантаження акційної продукції здійснюється зі складу Організатора акції, якщо інше не передбачене домовленостями.

8.6. Якщо Покупець повертає придбану акційну продукцію представництву (дистриб’ютору), він втрачає право на участь в Акції.

8.7. Вартість постачання акційної продукції (Заохочення) оплачує Учасник Акції, або отримує акційну продукцію зі складу Організатора..

8.8. Організатор залишає за собою право зупиняти або змінювати умови акції в будь-який момент.

9. Порядок інформування учасників Акції про умови даної Акції

9.1. Рекламна інформація про проведення акції буде розміщена Організатором в період з 15.02.2019  р. на офіційному сайті Організатора Акції www.vnis.ua

9.2. Інформування Учасників проводиться шляхом розміщення Правил Акції на весь Період проведення Акції на сайті www.vnis.ua та сторінці Всеукраїнського наукового інституту селекції (ВНІС) у соціальній мережі www.facebook.com.  

10. Інші умови                                                                        

10.1. Всі Учасники Акції, беручи в ній участь, погоджуються з цими Правилами та зобов’язуються дотримуватись і виконувати їх.

10.2. У разі виникнення ситуацій, що припускають неоднозначне тлумачення умов цих Правил, будь-яких спірних питань та (або) питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймає Організатор Акції.

10.3. Організатор Акції не несе відповідальності перед Учасниками Акції, які не встигли скористатись можливістю придбати акційну продукцію в період проведення Акції.

10.4. Організатор Акції має право вносити будь-які зміни та/або доповнення в ці Правила на будь-якому етапі проведення Акції, в тому числі змінювати строки дії Акції, строки видачі, умови отримання акційної продукції.

10.5. Організатор Акції, залучені ним треті особи не несуть відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діють на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора Акції/ залучених ним третіх осіб обставини.

11.  Персональні дані

11.1. Учасник Акції діє від імені юридичної особи, яку він представляє. Учасник Акції бере на себе всі ризики відповідальності і наслідків, пов’язаних з можливою участю в Акції та отриманням акційного набору.

11.2. Беручи участь в Акції, кожен Учасник свідчить і підтверджує, що ознайомлений і повністю згоден з правилами участі в Акції, буде їх дотримуватися, що він ознайомлений з правами, які стосуються його персональних даних, а також з тим, що його добровільно надані персональні дані є згодою на їх обробку Організатором Акції на свій розсуд будь-якими способами з рекламною, маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, що не суперечить законодавству України.

11.3. Беручи участь в Акції, Учасник Акції підтверджує факт ознайомлення з даними Правилами Акції і свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення Учасником Акції цих Правил або відмова Учасника Акції від належного виконання цих Правил вважається відмовою Учасника від участі в Акції та отримання акційного набору, при цьому така особа не має права на отримання від Організатора Акції будь-якої компенсації.

11.4. Беручи участь в Акції, кожен Учасник підтверджує, що він ознайомлений з правами, що стосуються персональних даних, а також цим підтверджує, що Організатор Акції та інші треті особи звільнені від зобов’язання направляти Учаснику письмове повідомлення про права, мету збору даних та осіб, яким передаються персональні дані Учасника.

11.5. Організатор не несе будь-якої відповідальності за захист персональних даних від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення персональних даних, а також інших неправомірних дій. Так само як Організатор не несе будь-якої відповідальності за порушення прав третіх осіб в результаті дій Учасника з розміщення таких персональних даних.

Відповідальна особа

ТОВ «АПК ВНІС»