ТОВ "Агроген"01.05.2015

У 2012 році у Всеукраїнському науковому інституті селекції (ВНІС) відкритий діагностичний центр для агропромислової галузі – ТОВ «АГРОГЕН». Компанія була створена провідними фахівцями Києва та Харкова в галузі фітопатології, селекції, генетики та молекулярної генетики.

Ми пропонуємо Вам широкий спектр аналізів з використанням біохімічних та молекулярних методів, що забезпечать контроль якості продукції рослинництва та сортової належності насіннєвого і посадочного матеріалу, своєчасну та високоспецифічну діагностику фітопатогенів насіння та рослин, моніторинг фітосанітарного стану посівів та збереження сільськогосподарської продукції.

Також ми проводимо діагностику збудників інфекційних хвороб у тварин.

Основними діагностичними методами нашого центру є полімеразна ланцюгова реакція (ПЛР), імуноферментний аналіз (ІФА) та імунохроматографія (ІХА).

Компанія бере участь у реалізації наукових проектів в області селекції рослин, геносистематики та картування геномів сільськогосподарських культур.

Наші клієнти – провідні сільськогосподарські компанії України, науково-дослідні інститути, університети, виробники харчової продукції, ветеринарні клініки.