ВНІС взяв участь у виставках, що проходили в листопаді 2015 року29.11.2015

Місяць листопад видався дуже плідним на виставки. В цей період проходили заходи в різних містах та регіонах України: «Агропром-Полтава» в Полтаві, «Агро-СФЕРА» в Одесі, "Агропром-2015" в Харкові.

Виставки було приурочено і проведено водночас  із Днем робітника сільського господарства.

Фахівці «ВНІС» приймали активну участь в усіх заходах, що проходили в рамках вище зазначених агровиставок в листопаді 2015р.

«ВНІС» представив на виставках  нове покоління гібридів, які поєднують високий рівень урожайності, високу толерантність до хвороб, пластичність, стійкість до нових рас вовчка. Робота інституту спрямована на створення гібридів, які могли б гідно конкурувати з іноземними виробниками. Результатом цієї роботи є створення низки перспективних гібридів, таких як: Армагедон, Карлос 105, Карлос 115 (толерантні до «Євро-лайтнінгу»), Матадор, Дракон, Ауріс (толерантні до гранстару), Атілла (трьохлінійний гібрид).

В ході  роботи виставок було зареєстровано більше 600 фахівців  з 5 країн: України, Казахстану, Молдови, Туреччини і Великобританії. У числі зареєстрованих – представники підприємств аграрної галузі з 16 областей України.