ВНІС бере участь у виставці "Агрокомлекс 2017" 28.09.2017

З 31 жовтня по 2 листопада 2017 р. на території  ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2Б) відбудеться  виставковий проект   АгроКомлекс,  який  проводиться з 2015 року.

Унікальна ідея проекту «АгроКомплекс»: створити міжнародний інтерактивний майданчик для обговорення актуальних трендів світових аграрних ринків та визначення найбільш перспективних напрямків розвитку агропромислового виробництва України з урахуванням реального стану та можливостей агропромислових підприємств різних форм організації та власності.

Традиційно будуть діяти наступні виставочні секції:

1.Управління технологічними процесами;

2.Селекція та насінництво;

3.Системи живлення та захисту рослин;

4.Біологічні препарати;

5.Внутрішньогосподарська логістика;

6.Техніка та обладнання;

7.Фінансові та страхові технології.

АгроКомплекс 2017- це

-близько 450 компаній з 20 країн світу;

-національні експозиції Німеччини та Франції;

-близько 18000 відвідувачів з усіх регіонів України, а також відвідувачі з Білорусі, Болгарії, Вірменії, Грузії,

Литви, Латвії, Естонії, Молдови, Польщі, Хорватії, Угорщини, Узбекистану.

Зважаючи на запити учасників і стрімкий розвиток сільського господарства, цього року, Агрокомплекс запускає два унікальні експериментальні проекти:

1. «Агрополігон 2017» (березень – листопад 2017). Основна мета: показати економічний ефект  від вирощування сортів та гібридів культур вітчизняної та іноземної селекцій в різних агрокліматичних зонах (Степ, Лісостеп, Полісся) в реальних виробничих умовах.

2. «Змагання  технологій 2017» (березень – листопад 2017). Основна мета: протестувати в трьох агрокліматичних зонах різні типи технологій обробітку ґрунту в процесі вирощування культур та показати економічний ефект й напрямки оптимізації витрат при раціональному застосуванні технологічних прийомів, що дають значний економічний результат у реальних виробничих умовах  господарств.

Протягом зазначеного періоду відбуватиметься фільмування технологічних операцій з акцентуванням уваги на «критичних точках» виробничого процесу.  Крім того, максимально широко будуть висвітлюватися  проміжні результати на сайті проекту, на сайтах партнерських ЗМІ та в соціальних мережах.  Презентація  кінцевих  результатів  планується в перший день виставки.

Вдруге, планується  проведення «Академії аграрного успіху 2017», де вітчизняні та міжнародні виробники презентуватимуть ексклюзивні технологічні рішення (традиційні та інноваційні), що сприяли значному зростанню продуктивності виробництва та отриманого економічного результату.

Час роботи виставки:

Офіційне відкриття - 31 жовтня 2017р. - 11:00

31.10-2.11 2017 - 9-16.30

Закриття- 2 листопада 2017р.- 17.00

Запрошуємо відвідати виставку!