БИТВА АГРОТИТАНІВ 201921.08.2019

Всеукраїнський науковий інститут селекції (ВНІС) – ексклюзивний насіннєвий партнер, запрошує Вас відвідати виставкову зону та  демонстраційну ділянку посівів гібридів соняшнику і кукурудзи в рамках VIІ виставки «БИТВА АГРОТИТАНІВ», яка відбудеться  5 – 6 вересня 2019 року в с. Степове Тетіївського району Київської області.

 Компанія ВНІС презентує одразу 25 гібридів соняшнику та кукурудзи власної селекції на Битві Агротитанів 2019.

На демонстраційній ділянці ми підготували для Вас:

  • -Селекційні новинки гібридів соняшнику  2020 року - ЛаймАмато, та Євро зі стійкістю до нових рас вовчка для класичної технології, SU та IMI;
  • -SU новинки 2019 року - Шенон та Фолк;
  • -А також гібриди які ви вже встигли полюбити - Армагедон, Карлос 105, Карлос 115, Сонячний Настрій, Матадор, Дракон, Українське сонечко, Український F1, Атілла, Заграва.
  • -Селекційна лінійка кукурудзи представлена гібридами з ФАО від 210 до 370 зернового та силосного напрямів використання, та для виробництва біогазу.

А ще на вас чекає солодка частина заходу – дегустація цукрової кукурудзи селекції ВНІС.

Приходьте  5 – 6  вересня на Битву Агротитанів 2019  та отримайте змогу:

  • -Поспілкуватись та дізнатись про останні новинки та досягнення в селекції і насінництві від засновників Всеукраїнського наукового інституту селекції (ВНІС) Ярослава та Мирослава Паріїв.
  • -Наглядно оцінити продуктивність гібридів соняшнику  та кукурудзи нашої селекції у фазі повної стиглості.
  • -Відвідати майстер клас від провідного агронома, кандидата сільськогосподарських наук – Володимира Скорика по технології вирощування гібридів соняшнику та кукурудзи селекції  ВНІС .
  • -Дізнатись як можна примножити врожайність та одночасно зменшити собівартість вирощеної продукції.

VIІ Битва Агротитанів  – це місце зустрічі аграріїв для спільного обміну знаннями та досвідом.  Переконуємось в продуктивності гібридів соняшнику та кукурудзи  селекції компанії  ВНІС разом.

 Чекаємо на Вас!

5 - 6 вересня  в с. Степове, Тетіївського району, Київської області.

Координати поля: 49.28082    29.83722

Зареєструйтесь на сайті організатора