Як захистити себе від підробки

Компанія «ВНІС», як лідер української селекції, вважає своїм головним обов’язком — захистити наших клієнтів від поширених підробок насіння гібридів кукурудзи та соняшнику. Ці культури користуються великим попитом серед аграріїв, і ми прагнемо забезпечити виробників тільки якісною та перевіреною продукцією для успішного розвитку сільського господарства.

Основна наша рекомендація для агровиробника — це вибір постачальника!

1. На сайті компанії ВНІС у розділі КОНТАКТИ є визначений перелік офіційних та надійних дистриб’юторів, які мають право продажу нашого насіння. Саме до цих дистриб’юторів необхідно звертатися, щоб придбати якісний товар. При купівлі насіння у субдистриб'ютора важливо дізнатися, у якого дистриб'ютора було придбано товар. Рекомендуємо звернутися безпосередньо до дистриб'ютора для підтвердження факту продажу насіння саме цьому субдистриб'ютору. Обов'язково запитайте та отримайте сертифікат на насіння, щоб гарантувати його якість та оригінальність.

2. Також, здійснити покупку оригінальної продукції ви можете через регіональних ТОРГОВИХ ПРЕДСТАВНИКІВ ВНІС.

3. Реєстр сертифікатів. На сайті «Державного центру сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції»  у розділі «Реєстри» Ви маєте можливість звірити дані з етикетки, що кріпиться до мішка, з даними, що містяться у реєстрі. А саме: відповідність індивідуального номеру етикетки з назвою виробника насіння, назвою гібриду та номеру партії насіння згідно сертифікату.

4. Вигляд мішків ВНІС на сезозон 2023 та етикетка державного зразка.

  • Головною особливістю упаковки оригінального насіння компанії «ВНІС» є верхній шар білого крафт-паперу, що вирізняється вертикальними рельєфними смугами по всій довжині мішка.
  • Мішок, в який пакується посівний матеріал, виготовляється з високоякісного тришарового паперу, має високу міцність та дозволяє насінню дихати і зберігати відмінні посівні якості впродовж тривалого часу.

block-image-1
Етикетка державного зразка Зразок етикетки на мішках ВНІС 23-24 року

І остання рекомендація — це бути пильними під час приймання товару. Звертати увагу на якість упаковки, колір мішка, написи на ньому, етикетці та в сертифікаті, які мають збігатися й містити інформацію про партію насіння, якісні показники, протруйник.

block-image-1
Вид мішка 2023 року Зразок мішка кукурудзи
block-image-2
Вид мішка 2023 року Зразок мішка соняшника

У разі виявлення будь-яких невідповідностей або відсутності документів під час приймання товару, потрібно негайно звернутися за номером нашої клієнтської підтримки – 0 800 302 032 (дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів ­безкоштовні)